New York Rangersin uutta tulemista on odotettu jo jonkin aikaa. Näyttää vahvasti siltä, ettei kurssi tule tälläkään kaudella kääntymään, sillä joukkueen sijoitus on omassa Itäisessä divisioonassa on vajonnut toiseksi viimeiseksi. Rangers on vain pisteen kestoalisuorittaja Buffalon edellä, mutta Buffalolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Kaikki on tietysti mahdollista, mutta isoa kurssin muutosta Rangersin pääsy jatkopeleihin vaatisi.

Lohko on tietysti erittäin kova ja viime aikojen tuloksiin vaikuttaa se, että joukkueessa aivan omissa sfääreissään pelaava Artemi Panarin on ollut viime ottelut sivussa. Loistava Panarin on tehnyt tällä kaudella pisteet 5+10= 15. Pavel Buchnevich on pystynyt edes vähän tukemaan, mutta tulevaisuuden supertähdiksi tituleeratut huippuvaraukset sekä viime vuosien luottomiehet vaeltelevat varjojen mailla. Kaapo Kakon varausta ja tuloa juhlittiin kuin messiaan saapumista, mutta Kakko on juuri nyt lukemissa 2+1. Vielä suuremmin rummunpäristyksin koko viime varauksen ykkösnimi, Alexis Lafreniere, on pelannut kauden kaikki 14 ottelua ja tehnyt yhden maalin. Siinä se.

Viime kausien kestosuorittajista Mika Zibanejad on lukemissa 1+2 ja Chris Kreider 4+1. Tähtiluokan pelaajista Ryan Strome on tehnyt pisteen Kreideria enemmän.

Helmikuu alkoi kahdella voitolla. Sitten on tullut neljä kertaa putkeen turpiin. Tappioita on ropissut, kun Panarin on poissa, viimeksi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Devils Janne Kuokkasen johdolla kukisti Rangersin 5-2. Mainittakoon, että Kuokkasen yhden ottelun tehot 0+3 sivuavat Kakon ja Zibanejadin koko kauden pistesaldoa ja Kuokkanen pani yhdessä ottelussa kaksi pistettä paremmaksi, kuin ykkösvaraus Lafrenieren koko kauden pistesaldo.

Jotain New Yorkissa varmasti tapahtuu ja pian, ellei tahti muutu. Vaikka Panarin palaisi ja vaikka taituri pystyisi kääntämään kelkkaa, jotain on pielessä, jos tuosta nimilistasta ei enempää irtoa.

V sport kanavat ja Elisa viihde Vialplayn näyttävät kaikki kauden NHL-ottelut kanavillaan ja palvelussaan.