Teemu Pukki on mahtavassa vedossa Englannin Championshipissa. Pukki teki kaksi maalia tiistaina, kun Norwich haki täyden pistepotin Birminghamista maalein 3-1. Hattutemppukin oli lähellä, mutta vielä tällä kertaa se jäi haaveeksi.

Pukki avasi ottelun maalihanat ensimmäisellä jaksolla. Kotkalaisella oli mahdollisuus tehdä lukemiksi jo 2-0, mutta tällä kertaa rangaistuspotku epäonnistui. Birmingham kuittasi missauksen ja tuli tasoihin. Taukolukemat olivat 1-1.

Voittomaalin tekijäksi kirjattiin kuitenkin tuttu mies, Teemu Pukki. Pukin kauden maali numero 17 syntyi 76. minuutilla. Oliver Skipp kaunisteli vielä loppulukemiksi 3-1.

Voitto oli Norwichille neljäs putkeen. Ottelu on myös neljäs ottelu perättäin, että Teemu Pukki onnistui maalinteossa – ja jokaisessa näissä ottelussa Teemu Pukin osuma on myös ollut voittomaali Norwichille! Maaleja on tässä rupeamassa syntynyt yhteensä kuusi. Championshipin maalintekijätilastossa Pukki on jaetulla kolmannella sijalla.

Voitto loi myös lisää paineita Kanarialintujen pahimmille uhkaajille. Brentford, Watford ja Swansea pelaavat ottelunsa vasta keskiviikkona. V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay seuraavat Englannin Championshipia.