Patrik Laine teki kaksi maalia, mutta se ei riittänyt, kun samaan aikaan omissa soi peräti yhdeksän kertaa.

Buffalo pyyhki Columbuksella jäätä voittamalla peräti 9-4. Ottelun suurin sankari oli Buffalon Tage Thompson, joka teki peräti viisi maalia ja antoi yhden syötön.

Ukko-Pekka Luukkonen oli Buffalon maalissa torjuen 20 kertaa. Joonas Korpisalo tuli toisessa erässä kentälle ja torjui kuusi kertaa ja päästi kolme maalia.

Kaapo Kakko teki kauden viidennen maalinsa, kun Rangers voitti Vegasin 5-1.

Viime yönä nähtiin myös uusi NHL-debytantti, kun Eetu Mäkiniemi korvasi San Josen tolppien välissä Kaapo Kähkösen toisen erän jälkeen. Kähköselle upposi neljä maalia ja torjuntoja kertyi 15. Mäkiniemi otti seitsemän kutia kiinni ja päästi kaksi maalia San Josen taipuessa Vancouverille jatkoajalla 5-6.

Myös Edmontonin ja Arizonan ottelussa herkuteltiin maaleilla, kun Edmonton voitti 8-2. Coloradon vaikeudet sen sijaan saivat jatkoa, kun Boston haki vierasvoiton.

Vegas-Rangers 1-5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.