”Pateton” Jets hurjasteli – Winnipeg -tähti pörssin kärkeen

© Kuva: Getty Images

Vaikka Patrik Laine ei ole Winnipegin paidassa avausottelun jälkeen pelannut – eikä tule jatkossakaan pelaamaan – on joukkueen tekemisen tahti hurjaa. Jets on pelannut viisi ottelua ja voittanut niistä neljä.

Se, että Laine ja Jack Roslovic myytiin pois, tulee tuskin näkymään jatkossakaan Jetsin tulivoimassa. Niin vahvalta joukkueen hyökkäyspeli näyttää. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jets myöhensi Ottawan 6-3. Joukkueen tehomies oli Mark Sceifele, joka teki maalin ja syötti kaksi. Näillä luvuilla hän nousi koko pistepörssin sijalle kaksi.

Myös sarjan pistepörssin kärkimies tulee Winnipegistä. Loistavasti kauden aloittanut Kyle Connor teki maalin ja syötti yhden. Connorin lukemat ovat nyt 4+5=9 ja tämä oikeuttaa pistepörssin kärkipaikkaan.

Jets kohtaa seuraavaksi toisen tehohyökkääjien tähdittämän joukkueen aikaisin maanantaiaamuna. Vastaan tulee Edmonton Oilers. Tämä ottelu, kuten muutkin NHL-ottelut, on nähtävissä V sportin kanavilta ja Viaplay -palvelusta. Tuhti NHL-paketti alkaa jo kello 19.00, kun perinnejoukkueet Detroit ja Chicago iskevät yhteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.