Nyt ei saa lipsua – Liverpool pakkovoiton edessä

© Kuva: Getty Images

Tuskien taivalta viime Valioliigaotteluissa tarponut Liverpool on sunnuntaina pakkovoiton edessä. Mikäli Sheffield U ei kaadu vieraskentällä, julistetaan Englannissa viimeistään hallitsevan mestarin jättikriisi. Vaikka Liverpoolin sairastupa pullistelee yhä, peli ei kulje ja virheitä tulee, on joukkueen nimilista kuitenkin sitä luokkaa, että kolmen pisteen pitäisi olla selviö.

Viime aikoina on kuitenkin nähty, että Liverpool ei ole enää pysäyttämätön. Bussipuolustus on tepsinyt hyvin Liverpoolia vastaan viime aikoina eikä Sheffield tule tarjoamaan mitään muuta Jürgen Kloppin miehille. Etenkin nyt, kun kotiyleisön antamaa ”kivan pelaamisen” painetta ei ole, voi kotonakin lähteä ultradefensiivisellä taktiikalla liikkeelle. Avausmaalin merkitys tulee olemaan 21.30 alkavassa ottelussa jättimäisen suuri.

Valioliigaherkkua tarjoillaan myös ennen illan päättävää kamppailua. Crystal Palace ja Fulham kohtaavat putoamistaistelun kannalta isossa pelissä alkaen 14.00. Leicester isännöi Arsenalia samaan kellonaikaan. Kello 16.00 Tottenham kohtaa Burnleyn ja kello 18.30 alkavassa pelissä ovat vastakkain vanhat kiistakumppanit Chelsea ja Manchester United.

V sport kanavat ja Elisa viihde Viaplay näyttävät kaikki Valioliigaottelut suorina lähetyksinä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.