Toyotan MM-rallitiimin päällikkö Tommi Mäkinen antaa MTV Sportin haastattelussa tiukkaa kritiikkiä tallinsa suomalaiskuljettajille Jari-Matti Latvalalle ja Esapekka Lapille.

Kuuden ajetun MM-rallin jälkeen Lappi on MM-sarjassa viidentenä 55 pisteellään ja Latvala vasta yhdeksäntenä 31 pisteellään.

– Valitettavasti täytyy sanoa, että meidän Suomi-kaksikkomme on ollut heikompi lenkki meille. Tietysti heidän kanssaan katsotaan ja pyritään tekemään parasta mahdollista työtä, että saadaan tasaisuutta ja pisteitä tuotua paljon, Mäkinen kommentoi MTV Sportille.

Täksi kaudeksi Toyotalle siirtynyt virolainen Ott Tänak on ottanut tallin ykköskuljettajan paikan tiukasti haltuunsa. Argentiinassa voiton ajanut Tänak on MM-sarjassa kolmantena. Pisteitä hänellä on 72, eli tuplasti Latvalaan verrattuna.

– Ott on ammattimies ja omaksui hyvin nopeasti kaikki asiat. Hän on kova keskittyjä ja tietää, mitä kisat tarkoittavat – ei niinkään ota pienistä asioista painetta. Hän näkee kokonaisuutta, ja hänellä on hyvin selkeälinjaista tekemistä. Kyllä minä uskon, että Ottissa on kaikki ainekset mestariksi, Mäkinen hehkuttaa.

Linkki MTV Sportin juttuun