Saksa ja Brasilia aloittavat välierät tiistai-iltana. Suomen A-maajoukkueen kapteeni Niklas Moisander uskoo Saksan etenevän finaaliin.

Brasilia joutuu lähtemään otteluun ilman kahta avainpelaajaansa, kun kapteeni Thiago Silva ja hyökkääjätähti Neymar ovat sivussa ottelussa.

– Uskon, että Neymarin menetys on iso, mutta myös Silvan puuttuminen on Brasilian kannalta huono asia. Silva on joukkueen kapteeni ja johtohahmo sekä kentällä että sen ulkopuolella. Molempien poissaolo varmasti näkyy. Saksa on mielestäni suosikki, sillä se on ollut kohtalaisen vahva, Moisander pohtii ottelun lähtökohtia.

Moisanderin mukaan vaaka kallistui Saksan puoleen ilman poissaolojakin, mutta nyt se on entistä selkeämpi ennakkosuosikki.

– Brasilia antaa paljon tasoitusta, mutta en muutenkaan pitäisi heitä ennakkosuosikkina ottelussa. Brasilia ei ole pelillisesti täysin vakuuttanut, vaikka he pelasivatkin Kolumbiaa vastaan ihan OK, mutta siinäkin molemmat maalit syntyivät erikoistilanteista. Saksa on ollut kokonaisuudessaan vakuuttavampi, Moisander miettii.