Suomalaisjoukkueista Tappara ja TPS jatkavat Champions Hockey Leaguen pelejään torstaina.

Tappara isännöi Tampereella slovakialaista Slovan Bratislavaa ja TPS puolestaan pelaa Sloveniassa Olimpija Ljubljanaa vastaan.

Tappara on voittanut tähän mennessä molemmat alkulohkon pelinsä. Ensin kaatui Slovan Bratislava vieraissa 5-2 ja perään sveitsiläinen Rapperswil-Jona Lakers 3-1.

-Joukkueessa on odottava tunnelma. Saimme tietysti hyvän alun, kun voitimme ensimmäiset ottelut, mutta välipelejä ei CHL:ssa ole. Sarjaohjelma on sellainen, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola muistuttaa.

-Vastaan tulee varmasti hieman erityyppinen joukkue, joka oli meitä vastassa viime viikolla. Kyllä hekin ovat videoita katselleet, Tapola pohtii.

Topi Rönni on edelleen Tapparan kokoonpanosta sivussa.

-Aika lailla samalla miehistöllä mennään, millä pelasimme viime viikolla, Tapola huomauttaa.

TPS pelaa nyt CHL-syksyn ensimmäiset vierasottelunsa. Viime viikolla Turussa TPS voitti Olimpija Ljubljanan 3-2, mutta hävisi sveitsiläiselle EV Zugille 0-4.

-Nyt on heillä kotipeli edessä. Uskon, että meitä paineistetaan eri tavalla kuin viime pelissä. Paikkoja ei varmasti tule yhtä paljon, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas miettii matkalla kohti lentokenttää ja Sloveniaa.

Ahokkaan mukaan TPS saa kaukaloon iskukykyisen ryhmän. Tuore hankinta Kai Kantola on reissussa mukana.

-Muutamia poissaoloja on ja muutama tulee sitten takaisin. Ihan hyvä tilanne meillä on, Ahokas alleviivaa.

Tappara ottelu alkaa torstaina kello 19 ja TPS:n kello 20.15.

Lähde: CHL:n tiedote