Mikko Rantanen loisti viime yönä tehdessään hattutempun ja Jesse Puljujärvi pääsi pitkästä aikaa taas maalin makuun, kun hän laukoi Edmontonin voittomaalin Vegasia vastaan.

Rantanen oli ilmiliekeissä tehtyään hattutempun ja lisäksi syöttäessään yhden Coloradon voittaessa Nashvillen. Predatorsin suomalaisista Eeli Tolvanen ja Mikael Granlund saivat tililleen syöttöpisteen.

Puljujärvi oli ehtinyt pelata kahdeksan ottelua ilman maalia, mutta kuiva kausi päättyi makeasti hänen tehdessä voittomaalin 3-2-voitossa. Edmontonin sankareihin lukeutui myös Mikko Koskinen, joka torjui 36 kertaa.

Artturi Lehkosen maalivire sai jatkoa, kun hän auttoi maalillaan Montrealin 6-3-voittoon Pittsburghista. Sami Niku sai myös syöttöpisteen ja Kasperi Kapanen oli syöttäjänä kahdessa Pittsburghin maalissa. Roope Hintzin hyvät otteet jatkuivat hänen tehtyä maalin Dallasin 3-2-voitossa Arizonaa vastaan.

Joonas Donskoi syötti kaksi Seattlen maaleista Krakenin aiheuttaessa Floridalle sen ensimmäisen kotitappion. Suomalaisvahtien kohtaamisessa Ville Husso veti pidemmän korren, kun St. Louis voitti Joonas Korpisalon Columbuksen 6-3. Hussolle kertyi 24 torjuntaa, kun Korpisalo ehti 27 kiekon tielle.

NHL:n viime yön tulokset:
Florida-Seattle 1-4
Vegas-Edmonton 2-3
Detroit-Buffalo 3-2 ja.
Pittsburgh-Montreal 3-6
Los Angeles-Ottawa 4-2
St. Louis-Columbus 6-3
Arizona-Dallas 2-3
Colorado-Nashville 6-2
Calgary-Winnipeg 2-4