Rasmus Schüller on katsellut MM-kisoja ja Meksikon pelejä mielenkiinnolla. Erityisesti silmää on miellyttänyt Meksikon valmentaja Miguel Herreran vahva pelin mukana eläminen.

Herrara on vastannut kisojen näyttävimmistä ja rajuimmista valmentajatuuletuksista. Luotsi on myös osallistunut maalihaleihin täydellä antaumuksella, mitä valmentajat eivät juuri tee.

– Hienoa kyllä nähdä tuollaista intohimoa. Se kyllä välittyy joukkueelle ja antaa tietyn signaalin, kun coachi elää mukana, sen sijaan jos vain seisoisi penkin päässä pää alhaalla.

Herrara on todellakin elänyt mukana pelissä. Schüller toivoo kuitenkin, että intohimoisena pelissä mukana elävä valmentaja ei enää hirveästi laita lisää pökköä pesään.

– Meksikon valmentaja kyllä elää joka solulla hommassa mukana. Välillä tuollaisetkin menee yli, mutta toivottavasti Herraralla ei ammu yli. Pelaajana kuitenkin pitää sanoa, että ennemmin tuollaisen valmentajan kanssa tekee yhteistyötä kuin sellaisen joka ei näytä mitään tunnetta, Schüller toteaa.

Tänä iltana Herrera ja Meksiko nähdään tositoimissa klo 19.00, kun se iskee neljännesvälierissä Hollannin kimppuun.