Max Verstappen vankisti asemiaan MM-sarjan kärjessä voittamalla sunnuntain Ranskan GP:n.

Charles Leclerc lähti kisaan paalupaikalta ja oli kärkipaikalla keskeytettyään. Leclerc oli tulossa vaihtamaan renkaitaan, kun hän rykäisi seinään ja monacolaisen kisa päättyi siihen. Sen jälkeen Verstappenilla oli helppo työ ajella maaliin voittajana. Verstappenin jälkeen Mercedekset ajoivat kauden parhaan kisansa, kun Lewis Hamilton oli toinen ja George Russell kolmas. Perässä seurasivat Sergio Perez sekä Carlos Sainz.

Valtteri Bottaksen kisa oli vaikea. Hän ei taaskaan päässyt lähdössä minnekään ja autoja meni molemmilta puolilta ohi. Bottas oli lopulta 14.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.