Max Verstappen otti jälleen askeleen kohti mestaruutta voittamalla Hollannissa ajetun koti-GP:n.

Kisaan mahtui käänteitä, kun kahdesti tullut turva-auto muutti kilpailun luonnetta. Molemmilla kerroilla häviävänä osapuolena oli Lewis Hamilton.

Verstappen lähti kisaan paalulta, mutta hyvän rengasvalinnan turvin Mercedes alkoi näyttää alati paremmalta. Sitten turva-auto pilasi Mercedeksen rengasedun ja Verstappen pääsi taas karkuun.

Lopussa Valtteri Bottaksen auto hyytyi radan varrelle ja turva-auto tuli jälleen radalle. Hamilton nousi varikkopysäkkinsä jälkeen kärkipaikalle. Mercedes oli kuitenkin laittanut keskikovat renkaat pehmeiden sijaan ja muut pyyhälsivät ohi. Hamilton putosi lopulta kokonaan palkintopallilta pois neljänneksi. George Russell oli toinen ja Charles Leclerc kolmas.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.