Markku Kanerva paljasti mitä erotuomari sanoi kohutilanteesta – ”Jos olisi toiseen suuntaan tullut…”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi hävisi Ranskalle tiistai-iltana MM-karsintaottelussa eikä paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä. Suomalaisittain hieman hampaankoloon jäi, kun Teemu Pukki kaadettiin rangaistusalueella, mutta erotuomarin pilli ei soinut.

87. minuutilla Pukki luki Ranskan puolustuksen syötön rangaistusalueella ja riisti pallon lähellä päätyrajaa. Pukki lähti ajamaan keskemmälle saadakseen paremman kulman, mutta Paul Pogba kopautti suomalaista jalkoihin ja tämä kaatui maahan. Erotuomarin pilli ei kuitenkaan soinut tilanteessa.

– Hyökkäyspelissä saimme muutamia aihioita ja jossiteltavaa jäi loppuhetken pilkkutilanteesta. Näin sen tuossa vielä hidastettuna. Tuomari sanoi, että oli niin kevyt kosketus. Veikkaanpa vähän, että jos olisi toiseen suuntaan tullut, niin pallo olisi ollut pisteellä, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva heitti ottelun jälkeen Huuhkajien Twitter-tilin haastattelussa.

– Voi olla, että se olisi ollut kosmetiikkaa, mutta toisaalta siinä oli vielä kuusi minuuttia lisäaikaa, että ehkä siinä jonkun hässäkän olisi saanut vielä aikaiseksi, jos siitä pilkusta olisi tehty maali, Kanerva jatkoi.

Kanervan mukaan Ranska oli ottelussa parempi.

– Kyllä Ranskan yksilötaito, fyysisyys ja pelaajien nopeus tulivat näkyviin. Olimme askeleen perässä. Se miten sitä voidaan kompensoida, niin tiiviillä puolustuspelillä, mutta tänään se ei ihan onnistunut.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004