Yksi Veikkausliigan seuratuimmista pelaajista, KuPS:n Ilmari Niskanen, on asettanut itselleen rohkean tavoitteen. Hän aikoo laittaa sellaiset näytöt pöytään, että nimi löytyy ensi kesänä Markku Kanervan EM-kisojen nimilistalta.

Tiettyä katetta toiveelle on, sillä Kanerva on kertonut julkisesti, että Niskanen olisi todennäköisesti ollut mukaan maaliskuulle sovituissa, mutta koronan vuoksi siirretyissä, maaotteluissa.

– Pikkupojasta lähtien iso haave ja tavoite on ollut laittaa joku päivä Suomen A-maajoukkueen paita päälle. Nyt, kun kuuli, kuinka lähellä se tavoite oli, niin tuntuihan se valtavan hienolta, Niskanen sanoi Suplan Veikkausliiga -podcastissa.

– Tiesi, että on tehnyt paljon asioita oikein, kun maajoukkueeseen pääsy vaatii paljon onnistumisia. Meilläkin on tällä hetkellä niin hyvä maajoukkue, että pitää olla tosi hyvä pelaaja, että sinne pääsee.

Syksyllä Huuhkaja-pelit jatkuvat. Alkukauden perusteella Ilmari Niskasen mahdollisuudet eivät ole ainakaan kaventuneet.

– Ehdottomasti minulla on tavoitteena olla vuoden päästä kisajoukkueessa mukana. Tiedän, että se vaatii älyttömän määrän töitä ja hirveästi onnistumisia tällä ja ensi kaudella, Niskanen sanoi Veikkausliiga-podcastissa.

– Se on täysin realismia ja tiedän minulla olevan sinne täydet mahdollisuudet, kunhan onnistun. Enkä näe miksen onnistuisi, sillä vireystila ja itseluottamus ovat sen verran hyvällä tasolla.

Seuraava näyttöpaikka Ilmari Niskasella on perjantaina, kun KuPS kohtaa Veikkausliigassa Ilveksen. Ottelun näyttää Ruutu+ ja peli alkaa 18.30.