Kristian Vesalainen avasi maalitilinsä NHL:ssä – ”Maali vei paljon painoa harteiltani”

© Kuva: Getty Images

Viime yönä saatiin uusi suomalaisnimi NHL:n maalitilastoihin, kun Kristian Vesalainen avasi maalitilinsä taalajäillä. Yön kierroksella nähtiin myös muita suomalaisonnistujia.

Vesalainen sai maalihanansa auki uransa 22. NHL-ottelussa, kun hän ohjasi kiekon Juuse Saroksen selän taakse Winnipegin voittaessa Nashvillen 6-4.

– Maali vei paljon painoa harteiltani. Avausmaalin tekeminen otti kauan aikaa, joten tämä oli hienoa, Vesalainen kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Vesalainen on saanut näyttöpaikan Winnipegin hyökkäysosaston kärsiessä loukkaantumisista, ja on käyttänyt sen hyvin hyväkseen. Hänen roolinsa on kasvanut koko ajan ja nyt tuli onnistuminen myös maalin muodossa.

– Kun saa tällaisen paikan, pitää parantaa omaa peliään. Pitää olla aiempaa parempi kiekon kanssa ja näyttää vähän enemmän. Tiedän, että voin olla vieläkin parempi. Tämä on iso mahdollisuus minulle, ja nyt täytyy vain käyttää paikka hyväkseen, Vesalainen muistutti.

Muissa peleissä Mikko Rantanen auttoi Coloradon voittoon Tampa Baysta voittomaalikisassa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Sebastian Aho sai myös nimensä maalitilastoon ampuessaan kiekon Joonas Korpisalon selän taakse Carolinan juhliessa 5-1-voittoa Columbuksesta. Ahon ketjukaverit Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen saivat syöttöpisteet. Patrik Laine syötti Columbuksen ainoan maalin.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Sami Niku teki ensiesiintymisensä Montrealin paidassa ja syötti heti kaksi maalia 6-1-voitossa Detroitista. Anton Lundellin vahva tulokaskausi jatkui hänen napattuaan syöttöpisteen Floridan kaataessa Philadelphian 4-2. Kasperi Kapanen saalisti kaksi syöttöpistettä, kun Pittsburgh murskasi Toronton.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Calgary 3-4 ja.
Ottawa-New York 2-3
Minnesota-Anaheim 4-3 ja.
Columbus-Carolina 1-5
Montreal-Detroit 6-1
New Jersey-Buffalo 2-1 ja.
Tampa Bay-Colorado 3-4 vl.
Philadelphia-Florida 2-4
Pittsburgh-Toronto 7-1
Winnipeg-Nashville 6-4
St. Louis-Los Angeles 7-3
Arizona-Islanders 0-3
Seattle-Vancouver 2-4

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.