Kolmen mestaruuden TPS-tähti: ”Aina tuli joku toinen paikalle jos ei maistunut”

© Kuva: Kai Lintinen

Kanada-maljan 70-vuotisjuhlien kunniaksi Suplan Liiga-podcastissa on keskitytty tällä viikolla eri aikakausien sankareiden muisteluihin.
Podcast-sarjan neljännessä osassa TPS:n paidassa kolme mestaruutta voittanut Kimmo Rintanen pohti, mihin TPS:n menestys perustui. Rintanen nostaa kovan kilpailutilanteen yhdeksi voiton avaimista omassa avausmestaruudessaan 1994-95.

– Silloin oli vielä Kiekko-67 farmijoukkueena ja rinki oli noin 40 pelaajaa, jotka pystyivät Liigaa pelaamaan. Kilpailua oli, onko ”Kiekossa” vai Tepsin ringissä. Se toi potkua, eikä yhtenäkään päivänä voinut antaa periksi. Aina olisi joku toinen tullut paikalle, jos ei olisi maistunut.

– Kova kilpailu ja valmennuksen vaatimustaso olivat sitä luokkaa, että jos oli lahjoja alla ja pelimiehen vikaa hiukan, niin jos se harjoittelun määrä ja kovuus ei kehitä, niin ei sitten mikään, Rintanen kertoi podcastissa.

Kimmo Rintanen voitti mestaruudet kevään 1995 lisäksi 2000 ja 2001. Nykyään hän yrittää palata mestaruuskantaan TPS:n valmennustiimin jäsenenä.

Kanada-malja täyttää tänään perjantaina 70 vuotta.

Lähde: Supla Liiga-podcast


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.