Kippari kutsui pelaajapalaverin kasaan: ”Oli peiliin katsomisen paikka”

© Kuva: Pekka Mäntylä

SJK kohtaa maanantaina Veikkausliigaottelussa vieraskentällä Hongan. Yksi ottelun seuratuimpia pelaajia on SJK:n maalivahti Walter Viitala, joka aloitti uransa nimenomaan Hongan riveissä. Viitala kertoi SJK:n verkkosivujen haastattelussa, että joukkueen vaikeaa alkukautta on käyty läpi pelaajien kesken. Ennen tasapeliin päättynyttä KuPS -ottelua joukkueen kapteeni otti ohjat.

– Minun mielestäni oli hyvä veto meidän kapteenilta ja seuralegenda Mehu Hetemaj’lta ottaa joukkue yhteen ja keskustella, että miten tästä jatketaan, kun tulokset ja peli ei ole ollut niissä uomissa missä niiden pitäisi olla. Mehu otti homman haltuun, ja käytiin pelaajien kanssa ihan yksitellen yhdessä läpi, että mitä toivotaan, Viitala kertoi SJK:n sivuilla.

– Ja kyllä se oli meillä jokaisella peiliin katsomisen paikka. Jokaisen meidän piti käydä tämä tilanne läpi pään sisällä, että millä tämä homma käännetään.

Tuloksena oli tasapeli silloista kärkijoukkuetta vastaan sekä paljon uutta tekemisen meininkiä.

– Kyllä viime pelin hyvä esitys näkyi vielä tänäänkin treeneissä semmoisena hyvänä tekemisenä, että varmasti on jatkumoa tulossa maanantaina Honkaa vastaan, Viitala sanoi.

Walter Viitala palaa mielellään kotikonnuilleen. Vastapuolella on tuttuja kasvoja, samoin varmasti katsomossa.

– Itselleni on kiva myös palata Espooseen Honkaa vastaan. Siellä kuitenkin nuoruus vietetty Hongan riveissä. Joten se on mulle siinä mielessä rakas seura. Ja siellä on maanantaina vastassa vanhoja pelikavereita Honka-ajoilta, jotka ovat palanneet Honkaan. Eli kiva nähdä vanhoja tuttujakin, Viitala kertoi SJK:n sivuilla.

Veikkausliigassa pelataan maanantaina kaksi ottelua. Espoossa kohtaavat Honka ja SJK, illan toisessa pelissä Helsingissä HIFK ja TPS.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.