Kaapo Kakon pisteputki venyi – Artturi Lehkonen iski maalin

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakko on päässyt hyvään iskuun NHL:ssä ja merkkautti tehopisteen jo viidennessä pelissä peräkkäinen. Yön ainoasta suomalaismaalista vastasi Artturi Lehkonen.

Rangers oli New Yorkin paikallisottelussa vahvempi Kakon saadessa tililleen yhden syöttöpisteen. Islandersin riveissä ensimmäisen NHL-ottelunsa yli puolentoista vuoteen pelannut Otto Koivula pääsi myös syöttöpisteen makuun.

Lehkonen teki yhden Montrealin maaleista, mutta se oli laiha lohtu Montrealin hävitessä Washingtonille. Lehkonen kasvatti pistesaldoaan myös yhdellä syötöllä. Mikko Rantanen antoi maalisyötön yhteen maaliin Coloradon voittaessa Anaheimin. Tehopisteille pääsi myös Lassi Thomson yhdellä syöttöpisteellä, mutta Ottawa hävisi San Joselle.

Maalivahdeista Mikko Koskinen torjui 24 kertaa Edmontonin kaataessa Arizonan. Juuse Sarokselle kirjattiin 30 torjuntaa, mutta Nashville taipui Vegasille. Ville Husso vartioi St. Louisin maalia ja venyi kiekon tielle 19 kertaa, mutta Detroit nappasi pisteet.

NHL:n viime yön tulokset:
Islanders-Rangers 1-4
Florida-Philadelphia 2-1 ja.
Buffalo-Boston 1-5
Columbus-Winnipeg 3-0
New Jersey-Minnesota 2-3 vl.
Pittsburgh-Vancouver 4-1
Washington-Montreal 6-3
Detroit-St. Louis 4-2
Nashville-Vegas 2-5
Colorado-Anaheim 5-2
Arizona-Edmonton 3-5
Los Angeles-Toronto 2-6
Seattle-Carolina 2-1
San Jose-Ottava 6-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.