Miesten jalkapallon Suomen Cupin puolivälierät käynnistyivät todellisella jännitysnäytelmällä, kun Ykkösen JäPS piti FC Lahden todella ahtaalla.

FC Lahti loi alussa liukuhihnalta maalipaikkoja ja lopulta avausmaali syntyi 13. minuutilla, kun Geoffrey Chinedu puski kotijoukkueen johtoon. Ottelu sai uuden lisämausteen 27. minuutilla, kun FC Lahden maalivahti Antonio Reguero sai punaisen kortin ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Tino Palmasto tykitti pallon varmasti alakulmaan tasoittaen ottelun.

Toisella puoliajalla molemmilla oli saumansa. Paras paikka oli eittämättä JäPS:llä, kun se pääsi toistamiseen kokeilemaan rankkarista. Tällä kertaa Palmaston yritys meni selvästi ohi maalin. Draaman kaari huipentui lisäajalla, kun FC Lahden Alan Henrique pääsi vapaapotkun jälkitilanteesta tekemään voittomaalin ja näin FC Lahti pääsi juhlimaan 2-1-voittoa ja välieräpaikkaa.

Loput puolivälierät pelataan keskiviikkona. FC Inter saa kotikentälleen HJK:n, FC Haka haastaa KuPS:n ja Ykkösen PK-35 kohtaa HIFK:n.