Suomen cupin toinen finalisti selvisi sunnuntaina. Inter oli loistavassa kotivireessä FC Lahtea vastaan toisessa välierässä eikä mitään epäselvyyttä jäänyt siitä, kuka loppuotteluun menee pelaamaan Antero Nymanin muistopokaalista – ja euro-paikasta.

Inter sai otteluun salama-alun. Toisella minuutilla Taiki Kagayama vei Interin johtoon. Ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja nähty, mutta toisella alkoi kotijoukkueen ilotulitus. Elias Mastokangas teki 54. minuutilla 2-0 ja lahjakkuus iski toisen maalinsa 76. Minuutilla. Ottelun jo ratkettua Inter kaunisteli lukemia Aleksi Paanasen ja Roope Kantolan tekemillä maaleilla.

HJK selvitti tiensä finaaliin lauantaina voittamalla tiukassa ottelussa Hakan. Monivaiheisen Suomen cupin voittaja ratkeaa siis parissa HJK ja Inter. Cupin finaalin ajankohta päätetään myöhemmin syksyn kansainvälisen ottelukalenterin selkiydyttyä.