Huuhkajat avasi voittotilinsä EM-karsinnoissa hakemalla Belfastista tärkeän 1-0 (1-0)-voiton.

Ottelua ennakoitiin vaikeaksi ja sellainen siitä myös Huuhkajille tuli. Pohjois-Irlanti oli kotonaan aggressiivinen ja kova, mutta Huuhkajat oli tehokas.

Ottelun ainoa maali nähtiin 28. minuutilla, kun Robin Lod pyörähti irti puolustajilta Pohjois-Irlannin rangaistusalueen sisällä ja lähetti matalan keskityksen maalille. Teemu Pukki ei saanut kunnollista osumaa palloon, mutta onneksi pallo löysi tiensä Benjamin Källmanille, joka takatolpalta sijoitti pallon verkkoon.

Maali näytti iskeneen kotijoukkueen pelaajilta ilmat pihalle, sillä Pohjois-Irlanti oli hallinnut ottelun alkua.

Toisen puoliajan juoni oli selkeä, kun Pohjois-Irlanti haki maalia ja Suomi puolusti. Suomen tiivis puolustus piti vastustajan poissa huippupaikoilta ja Lukas Hradecky hoiteli loput. Näin Suomi nappasi ison voiton EM-karsintojen jatkoa ajatellen.

Suomen pelit jatkuvat kesäkuussa, jolloin se kohtaa Olympiastadionilla Slovenian ja San Marinon.