Huuhkaja-legenda Mika Nurmela: ”Alusta alkaen ylivoimainen”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajissa sekä ulkomailla pitkän ja komean uran tehnyt Mika Nurmela pitää Liverpoolin voittamaa Valioliigan mestaruutta ylivoimaisena. Nurmela kävi Valioliigaa läpi Suplan Week of Football -podcastissa.

– Jotenkin tuntuu, että edellisvuodesta, kun ne hävisi pisteellä sen mestaruuden, niin jäi sen verran hampaankoloon, että tänä vuonna ne ajatteli, että laitetaan pökköä pesään ja viedään se tarpeeksi aikaisin. Olihan se Liverpool koko kauden, jos ajatellaan koronaan asti, niin olihan se ihan suvereeni, Nurmela sanoo.

-Jos ajattelee Champions Leaguen voiton jälkeen. Jos pystyy pelaamaan tuollaisen kauden tuohon. Heti alusta alkaen olemaan ylivoimainen. Onhan se täysin ansaittu mestaruus. Tänä vuonna City jonkin aikaa jaksoi ja pystyi kamppailemaan. Ei siinä sen jälkeen noista muista seuroista ollut oikeastaan kenestäkään haastamaan.

Torstai-iltana V Sportin ja Viaplayn studiotiimi pureutuu Liverpoolin ylivoimaan sekä Valioliigan tilanteeseen Keith Armstrongin ja Mika Kottilan johdolla. Illan tarjonnan huippuhetki on luonnollisesti Manchester Cityn ja Liverpoolin kohtaaminen.