HJK:n urakka Konferenssiliigassa päättyi 0-3-tappioon itävaltalaisen LASK:n vieraana. HJK:n päävalmentaja Toni Koskelan mukaan ottelusta olisi ollut enemmänkin otettavissa.

HJK:lla oli ottelussa myös omat saumansa, mutta se ei kyennyt hyödyntämään paikkojaan.

– Aloitettiin peli tosi hyvin ja loimme useamman maalipaikan. Niin kuin kliseisesti usein käy, kun et itse käytä paikkoja, niin vastustaja pääsee peliin mukaan ja näin kävi tänäänkin, kommentoi Koskela HJK:n sivuilla.

– Mitä pidemmälle ensimmäinen jakso meni, sitä enemmän olisi pitänyt pystyä variomaan hyökkäyspeliä pelinavaamisesta lähtien ja luomaan myös pidempiä hyökkäyksiä, joilla olisimme voineet viedä pelistä vauhtia pois. Tietysti myös hyvä vastustaja pakottaa meidät tekemään asioita, joita emme ensisijaisesti haluaisi tehdä. On kuitenkin myös realismia, että lähtökohdat peliin olivat meille vaikeat joukkueen pelirytmin johdosta. Meillä oli kentällä useampi pelaaja, jonka viimeinen pelituntuma oli useamman kuukauden takaa.

– Toisen puoliajan edetessä myös väsyimme, joka on luonnollista meidän tilanteessa, emmekä varsinaisesti pystyneet enää uhkaamaan vastustajaa. Lisäksi päästimme kaksi typerää maalia: toinen omasta väärälle puolelle flintanneesta maalipotkusta ja toinen vastustajan sivurajaheitosta 70 metriämeidän maalista. Näiden takia lopputulos oli tarpeettoman ruma tänäänkin lohkon kärkijoukkuetta vastaan, Koskela harmittelee.

HJK sijoittui lohkossaan kolmanneksi voitettuaan kaksi peliä.

– Tällä hetkellä tietysti tunnelmat ovat pettyneet, mutta eiköhän ne kirkastu ajan edetessä, kun kautta mietitään kokonaisuutena, Koskela pohdiskeli.

Suorat lähetykset Konferenssiliigan otteluista on nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta ja V Sportin kanavilta.