HJK jatkaa Konferenssiliigan otteluitaan torstaina, kun se matkustaa Skotlantiin Aberdeenin vieraaksi. HJK hävisi avausottelunsa, mutta nyt sen tähtäimessä on vähintään pistetilin avaaminen.

HJK taipui kotikentällään PAOK:lle 2-3.

HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnaksella on selvä tähtäin tulevaan kohtaamiseen.

– Me hävisimme sen ensimmäisen pelin, vaikka pelasimme hyvin, niin emme voi toista peliä hävitä. Meidän pitää voittaa Aberdeen tai minimissään ottaa sieltä vieraspiste, Korkeakunnas paaluttaa joukkueen tavoitteen Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

HJK lähtee Konferenssiliigan otteluihin erilaisesta lähtötilanteesta kuin Veikkausliigaotteluihin, sillä eurokentillä HJK on lähtökohtaisesti altavastaaja, kun taas Veikkausliigassa se on ennakkosuosikki jokaiseen peliin lähdettäessä. Korkeakunnaksen mukaan joukkue on pystynyt kauden aikana osoittamaan muuntautumiskykyään eikä ole lähtöasetelmasta huolissaan.

– Kylle me hyvin onnistuimme mielestäni Qarabah- ja Farul-otteluiden vierasotteluissakin. Saimme asetelmat, että meillä oli mahdollisuudet ratkaista ne kotikentällä. Molden, joka on aika paljon isompi seura kuin me, voitimme kotonamme. Kyllä me olemme pystyneet muuntautumaan ja pelaamaan eri tavalla. Ei tämä sillä tavalla poikkea valmistautumisestamme.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki Konferenssiliigan ottelut suorina lähetyksinä.

Lähde: Suplan Veikkausliiga-podcast