HIFK vei Stadin derbyn – KuPS hengittää jo HJK:n niskaan

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan mestaruustaistelu tiivistyi entisestään, kun HJK kompuroi jälleen ja KuPS jatkoi huippuvirettään.

HJK hävisi Stadin derbyssä HIFK:lle 0-2 ja pelasi toisen peräkkäisen pelinsä Veikkausliigassa ilman voittoa. HIFK:n maalit viimeisteli IFK:n syksyn supervahvistus Kei Kamara. Samaan aikaan Espoossa KuPS nousi dramaattisesti lisäajalla 1-0-voittoon, kun Tim Väyrynen latasi rangaistuspotkusta kuopiolaisten neljännen peräkkäisen voiton. Voiton myötä KuPS nousi jo pisteen päähän HJK:sta.

Veikkausliigan runkosarjaa on jäljellä yksi kierros ja taistelu ylempään loppusarjaan pääsemiseksi on kova. FC Lahti, HIFK ja Ilves ovat kaikki tasapisteissä, mutta HIFK:lla on vielä yksi rästiottelu pelaamatta muihin joukkueisiin verrattuna. Yhden näistä joukkueista kohtaloksi jää putoaminen alempaan loppusarjaan. Kaikki kolme voittivat omat keskiviikon ottelunsa.

Sarjapaikan taistelussa tilanne myös tiivistyi, kun FC Haka otti elintärkeän voiton kaadettuaan SJK:n 4-0. Samalla koskilaiset nousivat karsijan paikalta ohi AC Oulun, joka hävisi vieraskentällä FC Interille. AC Oulu ja Haka kohtaavat sunnuntaina Oulussa. Sarjajumbo KTP:n tilanne synkkeni sen sijaan entisestään, kun se hävisi FC Lahdelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.