Henrik Dettmann: ”Meistä on tullut salonkikelpoinen joukkue”

© Kuva: Getty Images

Susijengin maaottelukesä 2014 alkaa virallisesti sunnuntaina, kun joukkue haastaa EM-karsintoihin valmistautuvan Saksan maajoukkueen Leipzigissä. Saksaan Susijengi lähti 16 miehen kokoonpanolla.

Susijengillä on takanaan kaksi vapaaehtoista harjoitusviikkoa Pasilassa ja yhteisleiri Lohjan Kisakalliossa. Joukkue on hakenut treeneissään kansainvälistä pelitempoa sekä intensiteettiä ja odottaa tilaisuuttaan päästä näyttämään jälleen kyntensä.

– Saksa on tuttu vastustaja ja ottelu Saksaa vastaan erinomainen tapa aloittaa kesä ja ottaa taas askeleita eteenpäin, Saksaa vuosina 1997-2003 valmentanut Susijengi-valmentaja Henrik Dettmann summaa Kotipalloliiton tiedotteessa.

– Leirillä meno on vaikuttanut ihan hyvältä. Sunnuntain jälkeen olemme taas viisaampia siitä, missä aikataulussa olemme ja mitä pitää viilata enemmän.

Sunnuntaisen Saksa-ottelun jälkeen Suomi kohtaa Liettuan Helsingin jäähallilla 4. elokuuta ja toisen kerran Klaipedassa 9. elokuuta. Australia saapuu puolestaan Helsingin jäähallin ”Sudenpesään” 12.8., jonka jälkeen joukkueet kohtaavat Ranskan Strasbourgissa 22. elokuuta.

Hallitseva Euroopan mestari Ranska päättää Susijengin valmistautumisvaiheen 23.8. Strasbourgissa pelattavassa ottelussa.

– Meillä on loistava valmistautumisohjelma ja erinomaisen hyviä vastustajia. Kuten olen aiemmin sanonut, olemme iloisia siitä, että meistä on tullut salonkikelpoinen joukkue, joka kelpaa vastustajaksi maailman huipuille, Dettmann iloitsee.

Susijengi suuntasi Saksaan 16 miehen kokoonpanolla. Ryhmästä ovat poissa lähiaikoina Suomeen saapuva Erik Murphy, alaraajavammaansa kuntouttava Roope Ahonen, Joonas Cavén (käsivamma) sekä tällä viikolla kuumeillut Shawn Huff.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.