Gareth Balen agentilta suoraa puhetta: pelaaja haluaa jäädä Real Madridiin – ”En ole varma, haluaako Zidane hänen jäävän”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Walesilaisen huippujalkapalloilijan Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on paljastanut suojattinsa tilanteen ensi kautta ajatellen.

Balen peliaika on ollut yhä enemmän kortilla sen jälkeen, kun ranskalaislegenda Zinedine Zidane palasi Realin päävalmentajaksi loppukaudeksi. Barnett ei osannut vielä sanoa, jatkaako Bale seurassa ensi kaudella.

– En ole varma, haluaako Zidane hänen jäävän, mutta tällä hetkellä Gareth haluaa jäädä, Barnett kertoi Sky Sportsille.

– Hänellä on voimassa oleva sopimus, ja hän olisi iloinen jäädessään sen loppuun asti 2022.

– Hän on ollut ja on yhä, minun mielestäni, yksi maailman kolmesta tai neljästä parhaasta pelaajasta maailmassa, Barnett kehui.

On jo tullut ilmi, ettei Zidane ajattele Barnettin tavoin. Marcan mukaan Zidane on jo aiemmin ilmoittanut Balelle, Dani Ceballosille ja Marcos Llorentelle, ettei hän näe heille käyttöä tämän kauden päätyttyä.

Balen sopimuksen purkaminen ei luonnistu kuitenkaan Los Blancosilta sormia napsauttamalla. 29-vuotias nettoaa seurassa Marcan mukaan huimat 17 miljoonaa euroa kaudessa, joten diilin purkaminen ilman jättikorvauksia tuskin onnistuu. Pikkurahalla Real ei varmasti Balea myy.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!