Real Madridin organisaatioon siirtynyt kärkimies Eero Markkanen on saanut hikoilla ensimmäiset viikot Espanjassa. Harjoituksissa Zinedine Zidanen johdolla on toki menty vauhdilla, mutta myös ilma on ollut todella lämmin.

– Ensimmäiset harjoitukset ja varjossa 44 astetta otti koville. Olen nyt ollut puolitoista viikkoa uuden joukkueeni mukana, ja vaikka jouduinkin uudelle pre-seasonille, niin virtaa ja intoa on riittänyt. Joukkuekaverit ja oikeastaan kaikki täällä, ovat ottaneet hyvin vastaan, ja joukkueen pelaajat yrittävät kommunikoida kielimuurista huolimatta, Markkanen kertoo OrsaSportin verkkosivuilla.

– Kuumuudessa treenaamiseenkin alkaa pikkuhiljaa tottumaan, eikä ikäväkään vaivaa. Ikävöin oikeastaan taivaalle pilviä, sillä en ole tainnut nähdä vielä ensimmäistäkään. No, samanlaista kuulemma Suomessakin!

Jokaisessa maassa harjoitellaan omalla tavalla ja Markkasellakin on ollut totuttelemista uuteen kulttuuriin.

– Me menemme treeneissä aika kovaa, futis on erilaista. Pelaajat ovat täällä pääasiassa teknisempiä ja täällä taklataan todella kovaa. Odottelen kauden alkua, mutta virallisista peleistä on vaikea sanoa mitään, sillä en vielä tiedä millä tasolla pelaamme. Valinta tulla tänne tuntuu samalta kuin valinnan tehdessä, oikealta!