David Moyes kertoo Sky Sportsin haastattelussa, että hän kieltäytyi useista eri työtarjouksista parin kuukauden aikana juuri ennen kuin sai potkut Real Sociedadista.

– Totta kai olen pettynyt, että jouduin lähtemään. Kun hyväksyin työtarjouksen, minulle asetettiin tavoitteeksi säilyminen La Ligassa. Saavutimme tuon tavoitteen kirkkaasti ja olimme viime kaudella 12:s. Mielestäni menimme paljon eteenpäin edelliskaudesta. Barcelonan voittaminen omien fanien edessä oli kokemus, joka ei unohdu, Moyes kertoo.

Entinen Evertonin ja Manchester Unitedin manageri sai potkut marraskuun alussa, kun Real Sociedad hävisi Las Palmasille 0-2. Tällä kaudella pisteitä kertyi 11 ottelusta vain yhdeksän, mikä ei seurajohdolle riittänyt.

– Vaikka joukkueeni pelasi hyvin, tulosta ei saatu riittävästi. Olin silti koko ajan varma, että loppukaudesta parantaisimme paljon. Minä lupasin Sociedadille kunnioittaa sopimustani ja kieltäydyin useista työtarjouksista viime kuukausien aikana, siksi potkut tuntuivat erityisen ikävältä, Moyes tilittää.

Sky Sports arvelee, että Moyesin perässä saattoivat olla esimerkiksi Newcastle, Sunderland, Aston Villa, West Ham tai Leicester.