Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi johdattivat joukkueensa voittoon viime yön NHL-peleissä.

Aho teki maalin alivoimalla, kun Carolina kaatoi Washingtonin 6-1. Teräväinen sai nimensä kahdesti syöttötilastoon ja Kotkaniemi kerran. Kotkaniemen ottelu päättyi ikävästi, kun hänen polvensa vääntyi viime sekunneilla tarpeettoman taklauksen jälkeen. Kotkaniemen polven tilanteesta ei ole tarkempaa tietoa.

Jesse Puljujärvi syötti kaksi maalia Edmontonin voittaessa Arizonan. Mikko Koskinen oli mies paikallaan maalissa ottamalla 31 torjuntaa.

Ville Husso torjui 35 kertaa siivittäen St. Louisin voittoon Vancouverista ja Juho Lammikko syötti Vancouverin ainoan maalin. Joonas Donskoi sai myös syöttöpisteen Seattlen voittaessa Los Angelesin.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Carolina 1-6
St. Louis-Vancouver 4-1
Chicago-Buffalo 5-6
Edmonton-Arizona 6-1
Los Angeles-Seattle 1-6

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.