Yllätysnimi Veikkausliigaseuran päävalmentajaksi

© Kuva: Pekka Mäntylä
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

FC Lahti on valinnut joukkueen uudeksi päävalmentajaksi Ilir Zenelin kauden 2021 loppuun ulottuvalla sopimuksella. 35-vuotias Zeneli valmensi päättyneellä kaudella FC Lahden yhteistyöseura FC Espoota.

– Fiilikset ovat erittäin hyvät. Olen tehnyt 12 vuotta töitä kehittäen itseäni, ja sopimus ammattilaisjoukkueen kanssa on iso askel lähemmäksi omaa unelmaani valmentajana. Olen sopimuksesta erittäin ylpeä, Zeneli kertoo FC Lahden sivuilla.

Zeneli kehuu edeltäjänsä Sami Ristilän tekemää työtä seurassa. Joukkueen sopimustilanne ja rakenne ovat Zenelin mukaan kunnossa, mikä antaa hyvät lähtökohdat ensi kaudelle. Jalkapallokaupunkina Lahti on Zenelin mukaan yksi parhaista.

– Lahti on paikkana loistava ja voin samaistua joukkueeseen hyvin. Meitä kuvastaa ylpeys, rohkeus, kunnianhimo ja ripaus härskiyttä. Voin olla ylpeä siitä, mitä joka päivä teen, Zeneli tuumaa.

FC Lahden hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen on tyytyväinen tehtyyn valmentajaratkaisuun.

– Halusimme FC Lahden päävalmentajaksi henkilön, jolla on intohimoa, energiaa ja osaamista. Vahva tahto viedä FC Lahti seuraavalle tasolle meidän strategiamme mukaisesti. Ilir Zenelissä on kaikkea tätä, Halttunen kehuu.

Lähde: FC Lahden verkkosivut

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!