Jacksonville Jaguarsin tulevaisuuden keulakuvapelaajana pidetty viime vuoden NFL Draftin ykkösvaraus, pelinrakentaja Trevor Lawrence on pettänyt odotukset pahemman kerran alkaneella kaudella.

Jaguars on voittanut kauden viidestä pelistään kaksi. Pohjakosketus saatiin viime viikonloppuna, kun sarjan heittopussijoukkue Houston Texans haki Jaguarsin kotistadionilta 13-6-vierasvoiton.

Unibetin NFL Green Zone -podcastin asiantuntijakolmikko on jo valmis heivaamaan Lawrencen floppikategoriaan.

– Ei voi olla noin vaikeaa tehdä pisteitä Houstonia vastaan! Lawrencen syötönkatko maalialueella oli aivan kammottava virhe. Sen lähemmäksi TD:tä Jacksonville ei sitten päässytkään, podcastin isäntä Mikko Koikkalainen tylyttää.

– Trevor Lawrence on ehkä bust (floppi), sittenkin. Niin paljon kuin ehtikin innostua Jaguarsista. Kaikki se hyvä mitä on alkukaudesta hankittu… Ensin Eagles rikkoi Jaguarsin, sitten Texans tulee ja antaa tukkaan, asiantuntija Ville Terenius säestää.

Lawrencesta povattiin vielä viime vuonna yhtä tulevaisuuden megatähtipelinrakentajista. Tämän hetken näyttöjen perusteella nousu NFL:n kärkipelinrakentajien joukkoon on kuitenkin vielä kaukana.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.