Huuhkajamaalivahti Lukas Hradeckyn Bayer 04 Leverkusenin vahva lento jatkuu. Sunnuntaina kaatui TSG Hoffenheim komeasti maalein 4-1 ja voiton myötä Leverkusen nousi Bundesliigan kärkipaikalle – ensi kertaa sitten syyskuun 2014.

Viikolla jatkopaikan kannalta merkityksettömässä Eurooppa-liigan ottelussa lepovuoron pitkästä aikaa saanut Hradecky palasi tolppien väliin, kun taisteltiin taas tärkeistä pisteistä.

Leon Bailey vei ”Werkselfin” kahden maalin johtoon jo ennen puolen tunnin täyttymistä. Lisäväriä otteluun tuli Hoffenheimin kavennuksen myötä toisen jakson alussa, mutta Florian Wirthin osuma viisi minuuttia myöhemmin palautti Leverkusenin kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen Hoffenheimin pelaajista kaksi katseli punaista korttia ja Leverkusen sinetöi voittolukemat lisäajalla.

Bayern Münchenin jäätyä 1-1-tasapeliin Union Berlinin vieraana Leverkusen nousi pisteellä Bundesliigan sarjataulukon kärkeen. 11 pelatusta ottelusta koossa on seitsemän voittoa ja neljä tasapeliä eli vahva tappioton putki jatkuu.