Arvostetun saksalaislehti kickerin lukijat ovat päässeet äänestämään Saksan avauskokoonpanoa tiistai-illan MM-välierään Brasiliaa vastaan ja äänestyksessä vahvan luottamuksen saa ennen kaikkea viisi pelaajaa.

Ykkösenä kickerin lukijoiden mielestä kentälle tulee valita toppari Mats Hummels, jonka on merkinnyt avaukseen peräti 98,9 prosenttia äänestäjistä. Vahvan tuen saavat myös Thomas Müller (98,3%) ja kapteeni Philipp Lahm (98,2%). Maalivahti Manuel Neuer on kerännyt ehkä hiukan yllättäen ”vain” 97,1 prosentin kannatuksen avaukseen ja vahvoilla on myös Bastian Schweinsteiger (96,2%).

Saksan vaihtoehdoista kertoo se, että yksikään muu pelaaja ei yllä yli 90 prosentin osuuteen. Merkillepantavaa kuitenkin on, että äänestäjät antavat selkeän viestin Hummelsin toppariparin osalta, sillä Jerome Boatengin avaukseen sijoittaa 83,2 prosenttia äänestäjistä, kun Per Mertesackerin kentälle laittaisi vain 37,6 prosenttia.

Toinen mielenkiintoinen seikka on kokeneen Miroslav Klosen 60,1 prosentin ääniosuus, jolla hän nousisi avaukseen kärkimiehen tontille.

Taktiikan osalta tulos on selvä: lähes kaksi kolmannesta äänestäjistä kannattaa 4-5-1 -ryhmitystä.