Ensimmäisen kierroksen viimeisessä ottelussa Venäjä ja Etelä-Korea pelasivat 1-1 tasapelin.

Ottelu oli alusta alkaen todella tylsää eikä ensimmäisellä puoliajalla nähty erityisen hyviä tilanteita. Varsinkin Etelä-Korea pelasi hyvin varovaisesti ja prässäsi vasta, kun Venäjä oli ylittänyt keskiviivan. Etelä-Korea pyrki hyökkäyksiin nopeilla vastaiskuilla avausjaksolla. Bayer Leverkusenin keskikenttämies Son Heung-min pääsi loistavalle maalipaikalle, mutta laukaus epäonnistui täysin. Venäjän paras tilanne avausjaksolla syntyi vapaapotkusta, kun puolustaja Sergei Ignashevits laukoi kolmestakymmenestä metristä melkoisen pommin, jonka Etelä-Korean maalivahti Jung Sung-ryong kuitenkin sai torjuttua.

Venäjä aloitti toisen jakson erittäin hyvin ja joukkueen kapteeni Vasili Berezutski oli vielä venäläiset 1-0 johtoon kulmapotkusta. Hänen puskunsa meni kuitenkin aivan tolpan vierestä ohi. Pelin edetessä Fabio Capellon valmentama Venäjä alkoi vetäytyä ja Etelä-Korea otti pallonhallinnan. Ottelun avausmaali syntyi 68. peliminuutin kohdalla, kun Lee Keun-honin harmiton kaukolaukaus luiskahti Igor Akinfejevin käsistä Venäjän maaliin. Venäjä nousi kuitenkin tasoihin noin viisi minuuttia myöhemmin Aleksandr Kerzhakovin maalilla.

Venäjä kohtaa seuraavassa ottelussaan Belgian ja Etelä-Korean vastaan asettuu Algeria. Molemmat ottelut pelataan ensi sunnuntaina.