FC Lahti sijoittui päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen johdolla Veikkausliigassa kahdeksanneksi. Sijoitus ei tyydytä perinteikkäässä jalkapallokaupungissa.

Toni Korkeakunnas on valmentanut FC Lahtea kolme vuotta ja teki lokakuun alussa jatkosopimuksen. Jos seuran faneilta olisi kysytty mielipidettä asiaan, ei ”Toke” olisi välttämättä saanut yhtä vankkaa luottamusta.

Kannattajat ovat purkaneet kauden aikana pettymystään Korkeakunnaksen lisäksi toimitusjohtaja Tomi Honkaseen. Seuran puheenjohtaja Mika Halttunen kommentoi tilannetta Etelä-Suomen Sanomille.

– Rakentavaa kritiikkiä tarvitaan aina. Kritiikki on osoitus siitä, että välitetään ja on intohimoa. Nyt on ollut ylilyöntejä henkilökohtaisissa asioissa. Niitä en ymmärrä enkä missään nimessä hyväksy, Halttunen linjasi.

Halttusen mukaan FC Lahden ”päivänselvä” tavoite ensi kaudella on ainakin sarjasijoituksen parantaminen.

– Tavoitteemme on olla kestävästi menestyvä seura ja päästä kansainvälisiin peleihin. Mestaruus – joo, se on totta kai meidän tavoitteemme. Eihän tätä kannattaisi tehdä, jos ei tähdättäisi mahdollisimman hyvään menestykseen. Onko sen aika ensi vuonna? Saa nähdä, me vasta kasaamme joukkuetta.