VPS on käyttänyt Mikko Viitikon ja Jonas Leväsen sopimuksissa olleet optiot. Sen myötä molemmat pelaajat jatkavat seurassa myös ensi kaudella.

Suomen alle 21-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen kuuluvalle topparille Viitikolle on merkattu tällä kaudella minuutteja 11 Veikkausliigan ottelussa.

Vasenjalkainen toppari on isokokoinen ja monipuolinen pelaaja, joka tuli ”Vepsuun” kaudelle 2015 HJK:sta 2+1-vuotisella sopimuksella. Viitikon edesottamukset ovat olleet kauden aikana mallikkaita. Topparit ovat pelanneet tällä sesongilla hyvin tasapuolisesti.

Levänen puolestaan saapui täksi kaudeksi VPS:ään 1+1-vuotisella kontrahdilla. Levänen on osoittautunut todelliseksi läpimurtopelaajaksi, sillä viime kaudella kakkosdivisioonaa ja sitä ennen vain muutaman liigaottelun Hongan paidassa pelannut laitapuolustaja on esiintynyt terävästi edukseen kaikkiaan 18 liigakamppailussa. Liukkaasti liikkuva Levänen on laitapakin tontin lisäksi pelannut laiturina ja tehnyt kaudella yhden maalin ja antanut yhden maalisyötön.

VPS pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona, kun se kohtaa SJK:n Pohjanmaan paikalliskamppailussa Vaasassa.

VPS:n sivuilla julkaistussa uutisessa vaasalaisseura kertoi myös, että sopimusuutisia on luvassa lisää loppuviikosta.