Talousvaikeuksien kanssa tappeleva HIFK on saanut kovan vahvistuksen, kun se on tehnyt sopimuksen Roman Eremenkon kanssa.

35-vuotias entinen Huuhkajat-pelaaja Eremenko allekirjoitti loppukauden pituisen sopimuksen seuraan ja on vahvistus joukkueen kokoonpanoon. Kokenut Eremenko tuo sekä HIFK:hon että Veikkausliigaan piristysruiskeen sekä näkyvyyttä.

Urallaan myös 73 A-maaottelua pelannut Eremenko tuo mukanaan kokemusta ja ennen kaikkea luovuutta, taitoa sekä yllätyksellisyyttä, jota HIFK on kaivannut keskikentälleen ja on varmaa, että pelaajan tulo joukkueeseen tuo mukanaan positiivisia tuulia. Näin mies pääsee myös urallaan pelaamaan veljensä, Sergei Eremenkon, kanssa. Lisäksi joukkueessa on jo ennestään hänelle tuttuja kasvoja, kun Mixu Paatelainen on jo maajoukkueesta hänelle tuttu valmentaja ja Eero Markkanen entinen maajoukkuekaveri.

– Positiiviset tunnelmat tällä hetkellä, pitkään aikaan en ole pelannut ja siksi tuntuu hyvältä. Siirto ei kuitenkaan ollut alusta asti suunniteltu. Tulin harjoittelemaan seuraan pari viikkoa sitten ja asia johti toiseen ja nyt olemme tässä tilanteessa. Yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta.

– Uskon tuovani mukanani kokemusta seuraan ja yritän omalla työnteollani antamaan kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti se riittää parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Paikat ei luonnollisesti ole täysin samassa kunnossa kuin ennen, mutta työnteolla päästään taas vauhtiin. Taistellaan loppuun asti, tänne ei tultu lomalle, vaan kaikki annetaan, Eremenko toteaa HIFK:n verkkosivuilla.

Roman Eremenko on joukkueen vahvuudessa saman tien ja näin ollen käytettävissä jo heti ensi maanantain Inter-ottelussa.

Eremenko on jo HIFK:n siirtoikkunan neljäs uusi hankinta. Aiemmin joukkue on vahvistunut Michael Bakarella, Guillermo Sotelolla ja David Onyeanulalla. Liikennettä on ollut myös toiseen suuntaan, sillä seuran ovat jättäneet Beto, Pipe Saez sekä Keaton Isaksson.

Kesäkuussa seura ilmoitti olevansa vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa ja sen kauden olevan vaakalaudalla.

Lähde: HIFK:n verkkosivut