Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikalle keikkuu neljää osumallaan FC Interin kokenut Timo Furuholm. Inter on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme ja kausi on lähtenyt hyvin käyntiin.

Furuholm ei kokeneena pelaajana lähde leijumaan, mutta myöntää että voitot muun muassa Ilveksestä ja HJK:sta ovat maistuneet.

– Totta kai jokainen tietää millaisella ryminällä esimerkiksi HJK on tullut tähän kauteen ja mitkä heidän tavoitteensa ovat. Tietysti se voitto antaa uskoa siihen, että olemme tehneet asioita oikein, Furuholm sanoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

– Ei pidä kuitenkaan liian isoja johtopäätöksiä tehdä suuntaan tai toiseen, mutta alku on ollut ihan lupaava.

Neljä maalia on myös kelpo saldo yhtä monesta pelatusta ottelusta, mutta Furuholm pitää tämänkin asian suhteen jalat maassa.

– Ei siitäkään liikoja pidä päätellä, mutta totta kai hyökkääjälle on aina hyvä fiilis tehdä maaleja ja erityisesti maaleja, joilla voitetaan otteluita. Iso kiitos tästä kuitenkin kuuluu joukkuekavereille, Furuholm kiittelee.

Interin ottelut jatkuvat keskiviikkoiltana vielä tappioitta olevan FC Hongan vieraana. Kello 18.30 alkavaa ottelua voi muiden Veikkausliigaotteluiden tapaan seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.