Suomen Cupin 5. kierroksella ei nähty suuria yllätyksiä Veikkausliigajoukkueitten jyrättyä jatkoon vastustamattomasti.

Cupin kierroksen viimeiset ottelut pelattiin helatorstaina ja sekä HIFK että KuPS etenivät varmasti jatkoon.

HIFK kaatoi Kolmosen SexyPöxyt lopulta vakuuttavasti 7-0, mutta huolimatta HIFK:n aikaisesta johtomaalista peli ei ratkennut heti. Pöxyt loi useammankin tilanteen avausjaksolla, mutta tauon jälkeen HIFK paineli omille teilleen.

– Hienosti järjestetty tapahtuma ja vastustaja taisteli hienosti, cupia parhaimmillaan, kehui HIFK:n päävalmentaja Mixu Paatelainen ottelun jälkeen.

KuPS puolestaan kaatoi Ykkösen EIF:n lukemin 5-1 ja positiiviselle puolelle kirjattiin myös pitkään loukkaantuneina olleiden Otso Virtasen ja Saku Savolaisen paluu. Savolainen pääsi myös maalintekijöiden kirjoihin vain pari minuuttia kentällä oltuaan.

Suomen Cupin 6. kierros arvotaan tiistaina 31.5.