Urallaan melkoisia vuoristorataelementtejä kokenut hyökkääjä Mario Balotelli oli jo vaipumassa unholaan, mutta on tällä kaudella noussut vahvasti mukaan jälleen myös Italian maajoukkuekuvioihin.

Italian väliaikainen päävalmentaja Luigi di Biagio on sanonut seuraavansa Balotellia tarkasti, mutta ei valinnut tätä maaliskuun lopun maaotteluihin. Edellisen kerran 2014 MM-lopputurnauksessa Italiaa edustanut Balotelli myöntää hieman pettyneensä tähän.

– Toivoin sitä. Mielestäni olin ansainnut sen, 14 maalia kuluvalla kaudella Ranskan Ligue 1:ssa latonut Balotelli kertoi La Gazzetta dello Sportille.

Uusi nousu uralla ja maajoukkueen porttien kolkuttelu pohjautuu Balotellin itsensä mukaan hänen kypsymiseensä ihmisenä, mihin on vahvasti vaikuttanut isäksi tulo.

– Olen kypsempi kiitos lasteni. Olen 27-vuotias ja tyttöjen aika on ohi, Balotelli totesi viitaten aiempaan hyvinkin railakkaaseen elämäänsä.

Isoja asioita on edessä kesällä, kun nykyinen sopimus Nicen kanssa umpeutuu. Jatko Ranskassa, uusi yritys Englannissa vai paluu kotimaahan Italiaan?

– Sanotaanko että olen rajalla tämän asian suhteen, Balotelli kuvaili.