”Inside Teemu Pukki” on Viaplayn uusin dokumentti tämän hetken puhutuimmasta jalkapalloilijasta. Miten ikuinen lupaus pystyi kypsällä iällä lunastamaan potentiaalinsa ja nousemaan maailman parhaiden hyökkääjien joukkoon? Dokumentti julkaistaan Viaplay-palvelussa perjantaina 6.9.

Teemu Pukin tarina on esimerkki urheilijasta, joka osoittaa pitkäjänteisyyden ja erilaisten kokemuksien merkityksen. Hän on uskaltanut tehdä urallaan ratkaisuja, joita ulkopuoliset ovat pitäneet jopa taaksepäin menemisenä. Dokumentti on myös visuaalinen matka Teemun hienoon sekä vaiherikkaaseen uraan.

Katso Inside Teemu Pukki -dokumentin traileri jutun pääkuvasta!

Dokumentissa kuullaan Teemu Pukille tärkeiden ihmisten ja jalkapalloasiantuntijoiden sekä Teemun itsensä kertomana Pukin jalkapallourasta, persoonasta sekä siitä minkälainen urheilija hän on.

Teemu Pukin onnistumisesta lahjakkuutensa jalostamiseksi nykyiselle tasolle kertovat mm. Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva sekä Brøndby IF:n entinen päävalmentaja Alexander Zorniger.

– Mukavaa, että Teemun pitkää matkaa jalkapalloilijana kerrotaan myös dokumentin muodossa. Hänellä on laaja kokemus jalkapalloammattilaisen elämästä eri maissa ja uran erilaiset vaiheet ovat kasvattaneet häntä sekä ihmisenä että jalkapalloilijana. Kuten hän itsekin toteaa dokumentissa, kaikki kokemukset kehittävät ja ovat valmistaneet häntä siihen missä hän nyt on. Teemun tarina jalkapalloilijana on oiva esimerkki siitä, että urheilu-uran aikana tulee erilaisia vaiheita, joista osa myös vaikeita. Toivottavasti Teemun tarina kannustaa myös monia nuoria urheilijoita uskomaan unelmiinsa ja antaa lisää motivaatiota harjoitteluun,” toteaa Teemu Pukin manageri Jouko Lehtoranta.

Dokumentin ensi-ilta nähdään Viaplay-palvelussa perjantaina 6.9. Dokumentin ovat Viaplaylle tehneet tuottaja ja käsikirjoittaja kaksikko Matti Heusala ja Timo Simonen, jotka ovat tuottaneet viime aikoina mm. Jokerit-Inside – ja Inside Makwan Amirkhani -(Viaplay) sekä #26Jere Lehtinen (YLE) -dokumentit.

– On hienoa, että katsojille on lisääntyvästi tarjolla live-urheilun lisäksi muutakin sisältöä suomalaisista urheilijoista, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen tarinansa. Uskomme, että nämä ohjelmat tarjoavat niin aktiivisesti urheilua seuraaville kun hieman vähemmänkin urheilua kuluttaville katsojille viihdyttäviä sekä tunteita herättäviä hetkiä, toteaa Timo Simonen.

– Emme halunneet dokumenttia, jossa kerrotaan Pukin ennätyksellisestä viime kaudesta jolloin hän tyhjensi Championshipin palkintopöydän. Halusimme kertoa tarinan, joka ei vanhene. Pukin esimerkki inspiroi nuoria urheilijoita yli lajirajojen. Näin ainakin toivomme, kertoo NENT Group Finlandin jalkapallotuottaja Antti Salo.

Teemu Pukin pelit Valioliigassa ja Huuhkajien riveissä ovat katsottavissa Viaplayssa ja Viasatin urheilukanavilla.

Lähde: Tiedote.