Tuukka Rask, 34, on päättänyt lopettaa uransa. Rask joutui lopettamaan loukkaantumisen takia.

Raskin lonkka leikattiin viime kesänä ja hän kuntoutti lonkkaansa pitkään. Hän palasi tammikuussa takaisin jäille ja solmi Bostonin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Rask ehti pelata muutaman ottelun ennen kuin vanha vamma alkoi muistuttaa itsestään. Näin hän päätti pistää hokkarit naulaan.

Rask aloitti NHL-uransa vuonna 2007 ja edusti urallaan ainoastaan Bostonia. Hän voitti Stanley Cupin vuonna 2011 ja johdatti kahdesti Bostonin finaaleihin. Vuonna 2014 hänet valittiin myös NHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Leijonissa hän oli Suomen maajoukkueessa Sotshissa pronssia voittaneessa joukkueessa.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.