Tuplajoululahja: Futislegenda sai uuden jalan – ja uuden pestin!

Suomalaisen jalkapallon legendoihin kuuluva Markku Palmroos sai parikin mieluista joululahjaa. Entisen HJK-suuruuden ja A-maajoukkueessakin pelanneen Palmroosin jalka jouduttiin amputoimaan myöhään syksyllä, mutta uusi jalkaproteesi sopi kuin nakutettu ”Fana” Palmroosille – ja sitten vaan kentälle.

Tähän tarjoaa mahdollisuuden espoolainen, Kolmosessa pelaava perinneseura SexyPöxyt, jonka päävalmentajaksi Palmroos kiinnitettiin.

– Se oli kuin ennenaikainen joululahja. Tykkään valmentamisesta niin paljon, ja nyt pääsen taas ihmisten ilmoille, Palmroos kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Palmroosin lisäksi SexyPöxyjen valmennusosastolle kiinnitettiin Ari Tiittanen, Palmroosin monivuotinen aisapari Atlantiksesta ja Allianssista – sekä Suomen A-maajoukkueesta! Tällä kertaa päävastuu on Palmroosilla, Tiittanen komppaa.

– On helppo toimia yhdessä, kun kummankaan ei tarvitse lässyttää turhia. Se verran olemme olleet mukana, ettemme lähde tässäkään vaiheessa leikkimään, Palmroos arvioi Ilta-Sanomien haastattelussa kaksikon tulevaa toimenkuvaa.

Saavutuksiltaan parivaljakko Palmroos – Tiittanen tuskin häviää kovin monelle samalla sarjatasolla pelaavalle valmennukselle. He voittivat yhdessä valmentajina Suomen cupin vuonna 2001 ja Veikkausliigasta tuli hopeaa 2004. Suomen A-maajoukkueen valmennustaustassa he toimivat Antti Muurisen aikakaudella.

Pelaajana Markku Palmroosin ura oli sitäkin hienompi. Suomen mestaruutta hän juhli pelaajana neljä kertaa ja Suomen cupia kolmesti.

(Kuva: SexyPöxyt)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.