Toni Korkeakunnaksen ja FC Lahden yhteinen taival tulee päätöksen viiden vuoden yhteiselon jälkeen kauden päätteeksi. Seura ilmoitti viikon päivät sitten, että Korkeakunnas ei jatka ensi kaudelle. Tieto sai monet valmentajat hereille. Hakijoita auenneeseen pestiin on riittänyt.

– Kiinnostusta on ollut aika paljon ja hakemuksia ja kyselyitä on tullut useita myös ulkomailta, FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen avaa Veikkausliigan verkkosivuilla.

– Tulemme maanantaina tekemään jatkosuunnitelmaa siitä, kuinka etenemme asian kanssa. Eli millaisia hakemuksia jo on ja onko henkilöitä, joita meidän pitäisi itse lähestyä. En halua tässä vaiheessa eritellä tarkemmin hakemusten määrää tai ketkä hakemuksia ovat jättäneet.

Honkanen kokoontuu operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa maanantaina asian tiimoilta.

– Olemme asettaneet raamit sille, millaisen edustusjoukkueen päävalmentajan haluamme. Tarkoitus on kuitenkin täsmentää tätä maanantain tapaamisessa. Lähtökohtaisesti haemme valmentajaa, joka pystyy sitoutumaan strategiaamme.

– Se pitää sisällään yhteistyöseuratoiminnan ja sitä kautta nuoret pelaajat. Pyrimme siihen, että nuoria nostetaan ihan oikeasti pelaavaan kokoonpanoon, Honkanen täsmensi.

Lahti on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa seitsemäntenä. Joukkue ei ole voittanut peliäkään kahdeksaan viime otteluun. Tänään perjantaina Lahti kohtaa vieraissa SJK:n klo 18.30.

Lähde: Veikkausliiga