Real Madridista viime kesänä Paris Saint-Germainin riveihin siirtyneen Jese Rodriguezin loppuvuosi ranskalaisseurassa on ollut yhtä tuskien taivalta ja nyt on selkeää, että Jese ei seurassa enää jatka.

Pahasti sivuraiteelle joutunut 23-vuotias Jese hankittiin päävalmentaja Unai Emeryn nimenomaisesta vaatimuksesta, mutta odotukset eivät ole täyttyneet alkuunkaan.

– Kun tekee virheen, on parempi yrittää korjata asia kuin vain yrittää elää sen kanssa. Jos me olemme tehneet virheen, pyrimme myös sen korjaamaan, PSG:n omistaja Nasser Al-Khelaifi selvitti Le Parisienille.

Alun perin Jeselle pyrittiin hankkimaan pysyvää siirtoa, mutta nyt myös lainamahdollisuus on noussut esille. Kiinnostusta riittää, mutta Marcan mukaan todennäköisimmältä näyttää miehen paluu La Ligaan ja UD Las Palmasin riveihin.

Lainasopimus merkitsisi kuitenkin sitä, että Las Palmas joutuisi pulittamaan kokonaan Jesen 250 000 euron kuukausipalkan ja tämä ylittää pahasti Gran Canarian ykkösseuran budjetin. Todennäköisintä onkin, että Pariisista epätoivoisesti pois haluava Jese on valmis merkittävään palkanleikkaukseen.