Sport vahvisti joukkuettaan ennen Liigan taukoa parillakin Keräsellä. Viime vuosina Liigaverkkoja on heilutellut ahkerammin Keräsistä Janne. Janne Keränen on ollut takuuvarma maalintekijä, sillä hän on aktiivipelaajista viidenneksi paras maalintekijä 179 maalillaan.

Kuuden viime kauden aikana on parhaalla kaudella syntynyt 24 maalia ja huonoimmallakin 17 osumaa.

– Viime vuonna oli jotain juttua, että taisin olla viiden vuoden ajalta maaleissa kärjessä, mutta tuota aktiivipelaajahommaa en tiennyt. Olen saanut pelata monta vuotta tätä ammattia, ja siitä täytyy olla iloinen, Janne Keränen sanoo Liigan sivujen erikoishaastattelussa.

– Maaleja varmasti odotetaan ja varmasti työntekoa muutenkin kentän joka osa-alueella. Siihen pyritään vastaamaan. Otan innolla haasteen vastaan ja tätä lähdetään toteuttamaan, Keränen linjaa.

Sportin valmennusjohto Risto Dufvan johdolla varmasti odottaa, että verkko heiluu myös jatkossa. Odotukset eivät tuo Keräselle paineita.

– Olen ihan tottunut. Siitähän minulle maksetaan ja se on se, millä pelipaikkoja saan. Sitten tehdään työ mahdollisimman hyvin. Ei tästä liikaa paineita pidä ottaa, vaan uskoa vain omaan tekemiseen. Välillä on vaikeita aikoja, mutta sieltä ne maalit aina tulevat, Keränen totesi Liigan sivuilla.

Lähde: www.liiga.fi