Susijengillä on tänään edessään alkulohkon viimeinen kamppailu Uutta-Seelantia vastaan klo 16. Ottelun juoni on selvä. Susijengi tarvitsee voiton, jotta se selviää neljän joukkoon lohkossaan ja näin jatkopeleihin. Jatkoonpääsy ei ole enää Suomen omissa käsissä. Voiton lisäksi Yhdysvaltojen pitää voittaa omassa ottelussaan Ukraina, mkä on hyvin todennäköistä. Uusi- Seelanti on Suomen kanssa samassa veneessä, sillä myös he voivat nousta voitolla neljän joukkoon.

Uusi-Seelanti on maailmanrankingissä sijalla 19. Heidän joukkueensa on urheilullinen ja he osaavat puolustaa fiksusti. Susijengillä avainasemaan ennen peliä nousee jälleen kerran palautuminen ja tällä kertaa se on henkistä palautumista kirvelevän Turkki-tappion jälkeen. Suomelta pitää löytyä ratkaisijoita nyt laajalta rintamalta, eikä kaikkia menestyspaineita voi jättää Petteri Koposen harteille.

Uusi-Seelanti taas vasta on löytänyt pelinsä, sillä se otti juuri eilen avausvoittonsa Ukrainan kustannuksella lukemin 73-61. Pelistä on odotettavissa äärimmäisen tiukka taistelu jatkopaikasta, sillä peli on ikään kuin pudotuspeli.