HIFK julkaisi erityisesti kannattajilleen ja muille seuraajilleen toistaiseksi talven merkityksellisimmän sopimuksen. Keskikenttäpelaaja, todellinen seuralegenda, Jukka Halme jatkaa HIFK:n paidassa.

Seurassa kaiken kokeneen Halmeen jatkosopimus riemastuttaa urheilujohtaja Mika Lönnströmiä.

– Kaikki HIFK:ta seuranneet tietävät Jukan merkityksen seurallemme. Seurassa ja joukkueessa on tapahtunut vuosien aikana paljon muutoksia. Jugi on nähnyt kaikki ne vaiheet. Hän tulee kokemuksellaan tuomaan viestiä kentälle ja sen ulkopuolelle siitä perinnöstä, jota haluamme vaalia. Stadin Kingeille kuuluu myös kiitos pelaajan tukemisesta vuosien varrella, sanoi Lönnström HIFK:n tiedotteessa.

Halme on pelannut tähtipaidoissa neljällä eri sarjatasolla, ollut kaksi kertaa nostamassa joukkuetta Veikkausliigaan ja edustanut seuraa vuodesta 2007 yhden kauden PK-35 -visiittiä lukuun ottamatta. Ei siis ihme, että HIFK:n fanaattiset kannattajat, ”Stadin Kingit”, ottavat uutisen riemulla vastaan.

Halme itse odottaa kaudelta paljon.

– Totta kai aina olen hyvillä fiiliksillä, kun pääsen jatkosopimuksen kirjoittamaan IFK:n kanssa. Joka vuosi on odottavat fiilikset kauden alla. Uskon, että meillä on kasassa yllätysvalmis porukka, joka pystyy haastamaan kenet tahansa, Halme kertoi.

Jos fanit nostavat Halmeen korkealle, tunne on molemminpuolinen.

– Meillä on valmennustiimi vaihtunut, ja asetelmat ovat mielenkiintoiset. Odotan tietysti, että päästään kokemaan hienoja hetkiä yhdessä Kingien kanssa. Toivottavasti nähdään pian peleissä, Halme kertoi HIFK:n tiedotteessa.