NHL:n runkosarja on päätöksellä päätetty, ja 24 joukkueen pudotuspelit odottavat hamassa tulevaisuudessa. Boston Bruinsin maalivahtikaksikko Tuukka RaskJaroslav Halak palkittiin runkosarjan vähiten maaleja päästäneenä maalivahtikaksikkona William M. Jennings Trophylla, eikä parhaalle maalivahdille jaettava Vezina Trophykaan ole kaukana Raskilta.

Rask on NHL.comin toimittajien ykkösehdokas palkintoon.

– Pyrin tekemään työni mahdollisimman hyvin joka ilta ja antaa mahdollisuuden voittoon. Sen jälkeen tulee, mitä tulee. Ehkä kun lopetan, katson taakseni, arvostan itseäni enemmän ja sitä, mitä tein, hän sanoo NHL.comille.

Rask voitti Vezina Trophyn vuonna 2014. Hän voitti Stanley Cupin Bostonissa 2011. Hän on ollut pelaavana maalivahtina finaaleissa vuosina 2013 ja -19.

– Tämä kaupunki tunnetaan mestaruuksien voittamisesta. Menestys mitataan mestaruuksilla ja olen päässyt finaaleihin kahdesti pelaavana maalivahtina. En voittanut, mutta siihen pisteeseen pääseminen on jo hieno saavutus. Ilmiselvästi olisi hienoa olla tunnettu noiden vuosien mestarina, mutta niin ei käynyt ja sen kanssa on elettävä. Olen pelannut hyvän uran tähän mennessä ja toivottavasti edessä on vielä muutamia vuosia ja ehkä mestaruuskin, Hän sanoi.

Raskin jälkeen seuraavaksi äänestyksessä tulivat Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck ja Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevski.